U woont zelfstandig, alleen of met uw partner, maar als er een medisch noodgeval is wie belt u dan?

Kunt u de telefoon nog bereiken?

Kunt u in uw paniek het juiste nummer vinden?

Als u gevallen bent en niet op kunt staan wie kan u vinden en helpen?

Thuis en onderweg (overal op Curaçao bereik!) veiligheid met het persoonlijke alarm van Carin Cares.

Hoe werkt het?

Met de panick button kunt u met een druk op de knop contact maken met onze verpleegkundige. We kunnen via de button direct met u praten en we krijgen gelijk uw locatie doorgestuurd. Daardoor kunnen we snel naar u toe komen waar u ook bent op Curaçao! We verlenen gelijk eerste hulp en nemen indien nodig direct contact op met uw familie en de artsen/ ambulance.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van goed opgeleide verpleegkundigen die direct controles kunnen uitvoeren en overleggen met de artsen in geval van nood. Doordat we vooraf een intake met u doen weten we wie uw artsen zijn, uw familie en hoe we u snel kunnen helpen in geval van nood.

Daarom is een alarm van Carin Cares onmisbaar in deze tijden van onzekerheid. Snelle service en een betrouwbaar team van verpleegkundigen.