Als u vakantie gaat vieren op Curacao is de zorg goed geregeld.

We Hebben vooraf contact over wat u nodig heeft, uw verwachtingen, welke hulpmiddelen we moeten klaarzetten en waar u gaat verblijven.

Indien mogelijk krijgen we vooraf uw zorgplan opgestuurd zodat we de zorg tijdens uw vakantie naadloos kunnen oppakken. Zoals u thuis ook gewend bent.

U krijgt van ons dan ook hoogwaardige zorg geboden door goed opgeleide verpleegkundigen.

Daarnaast bieden we ook aan aan om met onze cliënten te zwemmen. Eenmaal op Curacao is het heerlijk om ook te kunnen genieten van de mooie blauwe zee en het zoute water. Wat zou het jammer zijn als u daar geen deel van kon uitmaken. Bij Carin Cares zoeken we naar de mogelijkheden voorbij de onmogelijkheden.

Iedereen is uniek en heeft unieke wensen. Dat is voor ons de uitdaging. Hoe kunnen we uw vakantie tot een onvergetelijke maken?

Ook Henk wil altijd graag zwemmen. Hij is niet voor de eerste keer op ons Dushi Curacao en we gaan altijd ook met Henk zwemmen. Dat even heerlijk in de zee chillen geeft voor Henk ook het gouden randje aan zijn vakantie. Hoe mooi dat wij daarin kunnen ondersteunen. Dat doen we met liefde, kennis en kunde.