Thuiszorg en een kop koffie, wat heeft het met elkaar te maken?

Thuiszorg is zorg aan huis, is tijd en aandacht. Waar kennis en kunde gecombineert wordt met menselijkheid en warmte.

Daar past een kopje koffie (of thee) prima bij! Heeft u vragen over de zorg? U kunt altijd bij ons terecht op de Lyraweg 41. We kunnen uw wensen  bespreken. Iedereen heeft een eigen specifieke zorgvraag en daar voldoen we graag aan. We zoeken altijd samen met u naar de beste zorg die het beste aansluit bij uw behoeften.

 

 

Maar om nog even terug te komen over de koffie….. Ook als u bij ons langs komt is er koffie ( of iets anders natuurlijk). Want het verbinden van mensen is belangrijk. Dat is wat ons gaande en staande houdt. Het is de lijm die de samenleving maakt tot een fijne plek en waar we elkaar kunnen ontmoeten en begroeten.

Het is ons daarom een enorm genoegen om onder ons dak te mogen verwelkomen: Cafe magic!

Dit Cafe is open van maandag tm vrijdag van 8 tot 14 uur. U kunt er terecht voor koffie, thee, frisdrankjes en smoothies met wat lekkers of een tosti.

In het restaurant wordt u bediend door mensen met een verstandelijke beperking. Zij leren hier om te werken in de horeca. Serveren, eten bereiden en alles wat er nodig is om een restaurant draaiend te houden.

Wilt u meer weten over Cafe Magic? Bezoek onze facebook of instagram page of bel even met Chanella op nummer 6615539.

Uw verjaardag op deze unieke plek vieren? Vraag naar de mogelijkheden (klanten van Carin Cares krijgen een taart kado als ze met minimaal 8 personen hun verjaardag komen vieren).

We hopen u snel te mogen verwelkomen bij Carin Cares en Cafe Magic!