Heel vaak krijgen we de vraag wat we precies kunnen betekenen voor iemand.

Dat is nog niet zo eenvoudig uit te leggen eigenlijk.

Natuurlijk kunnen we mensen baden en helpen met opstaan, een stukje lopen en stimuleren tot zo veel mogelijk zelfstandigheid. Maar dat is maar een onderdeel van het geheel.

 

We kunnen ook helpen bij wondzorg. We zijn allemaal verpleegkundigen met een goede opleiding en kunnen daardoor met veel kennis en ervaring tot zeer gecompliceerde wonden verzorgen.

 

 

 

 

 

Medicatie gebruik is het meest effectief als je ze volgens de voorschriften gebruikt. Omdat een pilletje soms makkelijk vergeten kan worden is het vullen van een medicatie doos soms een geweldig hulpmiddel. Wij doen dat graag voor u!

Daarnaast zien we elkaar dan even en horen we hoe het met u gaat.

Bij vragen of klachten kunnen we dan gelijk met u (en uw familie) naar oplossingen zoeken.

 

 

 

Het onder controle houden van uw bloedsuikers kan een lastig klusje zijn. Wij kunnen u daarbij helpen om regelmatig de bloedsuikers te controleren, insuline te helpen spuiten of u te leren dit allemaal zelf te doen. Hoe beter de suikers geregeld zijn hoe minder complicaties u zult ervaren.

Natuurlijk kunnen we ook benen zwachtelen als dat nodig is. Het is een greep uit ons werk. We proberen altijd een plan op maat voor u te maken zodat u de zorg krijgt die bij u past en die u nodig heeft. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak 7676130