Lieve mensen, wat een jaar….maar ik bedoel in positieve zin.

Na een wat moeilijke start van dit jaar begonnen we ons jubileum te plannen. In 2021 was het 10 jaar geleden dat Carin Cares begon.

In 2011 begon ik vanuit mijn huis met de website en het geloof dat er markt was voor de thuiszorg die ik wilde geven…. Persoonlijke zorg met aandacht voor de cliënten en vooral ook met tijd. Dat was het uitgaanspunt. Langzaam maar zeker kwamen er klanten die onze aanpak waardeerden en bleven. Ze gaven ons weer door aan hun familie en vrienden waarvoor onze grote dank.

Het 10 jarige bestaan is te danken aan de vele lieve klanten, hun families en natuurlijk mijn geweldige team. In 2011 begon ik alleen maar al snel kwamen er collega’s bij die met de zelfde visie, enthousiasme en toewijding zorg kwamen leveren. Samen met hen bouwden we door, deden we bijscholingen en maakten we een solide basis voor waar we nu staan. Daarom wil ik ook echt een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan deze weg van harte bedanken.

Maar dit jaar was meer dan alleen het jubileum. Eindelijk vonden we een nieuwe locatie waar Carin Cares kan doorgroeien en waar we nog meer bijzondere activiteiten kunnen gaan ontplooien. Per 1 augustus zijn we verhuisd naar de Lyraweg. Daar is een fijne parkeerplaats binnen waar u veilig in en uit uw auto kunt stappen. Maar ook….de trappetjes om binnen te komen zijn er niet meer! De reacties van onze klanten zijn geweldig geweest op de verhuizing.

Omdat we nu meer ruimte is kunnen we oa een maandelijks Alzheimer Cafe organiseren. Dat is de laatste zaterdag ochtend van de maand (december niet). Deze ochtend organiseren we samen met Petra Drent van “Beter Oud” De eerste was in november en was heel mooi. We hebben informatie gegeven, met alle deelnemers gesproken en samen situaties besproken waar mensen tegenaan lopen. Deze ochtend gaat een vaste plaats innemen binnen Carin Cares

Onze plannen voor 2022 zijn op de eerste plaats goede zorg geven. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Ook gaan we workshops organiseren met verschillende onderwerpen.

Daarnaast komt naast het kantoor een Cafeetje waar mensen met een beperking een baan kunnen vinden in de horeca. Een aparte fundashon gaat dat regelen en opstarten. Deze Fundashon Cafe Magic is al te volgen op FB en insta. Hou ze in de gaten!

Rest ons u allen te bedanken voor uw vertrouwen het afgelopen jaar, de fijne samenwerking en het werkplezier samen.

We wensen iedereen hele fijne feestdagen, Bon Pasku en een geweldig fijn, mooi, gezond en liefdevol 2022 toe.

Team Carin Cares XXX