Al even hebben we ons niet gemeld op de site. Niet omdat we niets te melden hadden maar er gebeurde even heel veel tegelijk.

Intussen is er meer duidelijk en kunnen we melden dat we gaan verhuizen naar een nieuwe stek. in eerste instantie leek dat pas volgend jaar te gaan lukken maar nu blijkt dat we per 1 augustus al naar ons nieuwe kantoor kunnen gaan. We zijn dus enorm blij en gaan hard aan het werk om dit te realiseren.

Eindelijk geen trapjes meer om binnen te komen. Want de trappetjes die voor ons huidige kantoor beklommen moeten worden zijn voor vele klanten niet ideaal. Daar zijn nog wel eens klachten over en dan beloven we altijd dat het volgende kantoor geen trappetjes zal hebben. Een van de vele voordelen van onze nieuwe stek dus.

Een nieuwe plek biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarover gaat u in de toekomst meer horen. Want het wordt meer behalve kantoor….

Nog 5 weken te gaan dus nog veel te doen voor we u op ons nieuwe plekje kunnen ontvangen.

Via de website zullen we jullie op de hoogte houden van wat er gebeurd.

Ondertussen gaat de zorg door as usual. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. De zorg die u van ons gewend bent.