Wat wij wensen voor 2021?

Ten eerste een goede gezondheid voor iedereen. Maar ook het besef dat we onze gezondheid ook voor een groot deel zelf in de hand hebben. Bewustwording van het belang van een gezonde leefstijl. Bewegen, gezond(er) eten en lachen. Lachen reduceert stress en dat is goed voor iedereen. Met een gezonde leefstijl kun je veel voorkomen, kun je ook meer vertrouwen op je eigen afweer.

We wensen iedereen een jaar toe met meer menselijke verbinding, meer aandacht voor elkaar. Dat zal ook een positieve uitwerking hebben op een ieders gezondheid. Misschien zijn de sociale kringen waarin we leven afgelopen jaar verkleind, als de mensen om je heen je positieve kracht geven is dat belangrijker dan veel contacten te hebben. Kwaliteit over kwantiteit.

In de zorg proberen we de eenzaamheid te voorkomen. Er te zijn voor onze mensen.

We hopen dat 2021 ons weer vertrouwen geeft. Betere tijden voor Curaçao en haar inwoners. Een opstap naar nieuwe kansen en betere omstandigheden voor iedereen. Gezondheid, aandacht voor iedereen die het moeilijk heeft. We hopen weer toeristen te mogen ontvangen.

Afgelopen jaar zijn 2 verpleegkundigen geslaagd voor de aanvullende opleiding voor de kraamzorg. Ook heeft het hele team de bijscholing voor buikdialyse met succes gevolgd.

2020 was ok het jaar van intensieve samenwerking met de ZVK Bonaire om hun patiënten in Curaçao goed te verzorgen. We zijn blij met deze fijne samenwerking en deze zal ook in 2021 doorgezet worden.

Als zorginstelling kun je niet alles alleen en het is dan ook belangrijk en noodzakelijk om verbindingen met andere bedrijven aan te gaan om een zo goed mogelijke service te verlenen aan onze cliënten. Daarin een speciale dank naar Catharina’s Care voor hun altijd vriendelijke en professionele service als er transport nodig is. Overal en altijd!

Ook Dolphin Suites als zorghotel is een vaste partner van Carin Cares waar wij al jaren met plezier me werken. Dank jullie voor het altijd meedenken en flexibel naar mogelijkheden zoeken om het onze cliënten en jullie gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken.

Voor de fantastische maaltijd service van Chef Hendrik die menig familie ontlast van koken en zorgt dat de mensen gezond en evenwichtig eten.

De nimmer aflatende goede zorgen van Security Group om onze alarmen in de lucht te houden en de techniek te regelen zodat al onze clienten safe zijn is ook een hele belangrijke partner. Al jaren zijn zij de stille motor achter de alarmen en verlenen ze een hele directe en snelle service!

Grand Hill vult aan met het invullen van dagdelen en ook nachten als mensen naast wijkverpleging ook begeleiding thuis nodig hebben voor langere periodes. Een goede samenwerking tussen beide partijen is dan ook heel belangrijk voor de kwaliteit van de gehele zorg.

Wij als team hopen komend jaar weer een verpleegkundige de opleiding voor kraam te laten volgen. Thema wondzorg staat op de agenda. Er zijn nieuwe plannen waarin we kijken hoe we samen met een andere partij kwaliteitszorg op Curaçao kunnen uitbreiden. Daarover in 2021 meer…… Kortom, weer een heel nieuw jaar met nieuwe kansen voor ons. We hebben er zin in!

Wij als team zijn er voor u als dat nodig is. Blijf gezond en geniet van alle positieve dingen om u heen. Samen stappen we het nieuwe jaar in!