Altijd een belangrijke vraag, welke verzekeringen vergoeden de zorg van Carin Cares?

We zijn er trots op dat de lokale verzekeringen Ennia en Guardian Group onze zorg vergoeden. Beide vergoeden ze tot 100 dagen per jaar. Bel ons gerust voor meer informatie. Wij vragen de garantie voor u aan en regelen de declaratie rechtstreeks.

Gepensioneerden van de Marine en personeel van Defensie kunnen ook gebruik maken van onze services. Dit gaat altijd in overleg met de arts van de marine basis op Parera.

We zijn ook heel blij dat ZVK ziektekosten BES ook gebruik kunnen maken van onze service. Dit geldt voor thuiszorg en kraamzorg. Deze patienten zijn al ver van huis en kunnen onze steun daardoor extra goed gebruiken.
Daarnaast vergoeden alle buitenlandse verzekeringen onze zorg. U dient wel van tevoren toestemming te vragen aan uw verzekering en bij ons een offerte aan te vragen. Daarmee kunt u bij uw verzekering om garantie voor de kosten vragen.